Вхiд на сайт
Авторизацiя

На автотрасі Львів-Самбір-Ужгород ліквідують аварійні дерева

На автотрасі Львів-Самбір-Ужгород ліквідують аварійні дерева

Про це інформують у Службі автодоріг Закарпатської області.

З 26 березня 2020 року планується розпочати роботи по видаленню аварійно – небезпечних дерев, що ростуть в безпосередній близькості до дороги Н-13 Львів – Самбір – Ужгород і створюють реальну загрозу майну, здоров’ю і життю громадян . За попередні два роки така робота по видаленню аварійно –небезпечних дерев здовж автодороги Н-13 була проведена в межах В. Березнянського і Перечинського районів.

На даний час цю роботу заплановано провести на ділянці автодороги Н-13 км 221+203 – км 225+000 ( від границі Перечинського і Ужгородського районів до с. Камяниця). Враховуючи складні умови проїзду на цій ділянці автодороги , значну інтенсивність дорожнього руху і для уникнення створення аварійних ситуацій та запобіганню скоєння ДТП Служба автодоріг буде вимушена проводити регулювання дорожнього руху, а в окремих випадках - його обмеження на незначний період. Служба автодоріг просить учасників дорожнього руху з порозумінням віднестися до вжиття необхідних тимчасових заходів і приносить свої вибачення користувачам автодороги Н-13 за тимчасові незручності.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: