Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жителі Закарпаття продовжують масово нищити довкілля самопалами

Закарпатські рятувальники закликають людей не провокувати пожежі в природних екосистемах.

Жителі Закарпаття  продовжують масово нищити довкілля самопалами

В У ДСНС у Закарпатській області не припиняють проводити масово-роз’яснювальну роботу серед мешканців краю, щоб запобігти вогневим випадкам у природних екосистемах. На жаль, спалення сухої трави стало для наших громадян настільки звичним, що практично не звертається увага на те, якої шкоди ці дії завдають довкіллю, життю та здоров’ю. Простіше, наші люди просто ігнорують будь-які застереження й продовжують масово нищити довкілля самопалами. Так, лише впродовж останньої доби на території області із 18 зафіксованих пожеж 14 - це спалювання сухої рослинності та чагарників на відкритих територіях. Причому екопожежі вже фіксуються не лише на низовині, а й в гірських районах.

Шановні краяни! Служба порятунку "101" вкотре закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву, чагарники та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями а також кидати недопалки та сірники на суху трав’янисту підстилку. А залишене на природі без нагляду вогнище, може призвести до масштабної лісової пожежі.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: