Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді затримали серійного злочинця: всі деталі

В Ужгороді затримали серійного злочинця: всі деталі
Слідчі Ужгородського відділу поліції повідомили про підозру у скоєнні крадіжок та грабежів мешканцю обласного центру. Наразі правопорушнику обрано запобіжний захід - тримання під вартою

П’ять фактів злочинної діяльності 38-річного ужгородця задокументували та розслідують працівники Ужгородського відділу поліції.

Йдеться про крадіжку мобільного телефону від 53-річної ужгородки. Крім того, чоловік пограбував 58-річну мешканку села Ярок Ужгородського району. Коли жінка перебувала на площі Корятовича, поблизу кав’ярні, злочинець відібрав у неї мобільний марки «Samsung».

Окрім двох телефонів, раніше судимий чоловік викрадав гаманці. Слідчі Ужгородського відділку поліції ведуть розслідування за трьома фактами крадіжок такого типу. Потерпілими від дій злочинця стали 59-річна мешканка Ужгородського району, а саме села Довге Поле, а також 28-річна дівчина та 82-річна пенсіонерка з Ужгорода.

Затримати фігуранта справ працівникам карного розшуку вдалося, провівши комплекс оперативно-розшукових заходів та опрацювавши відеозаписи з камер спостереження. Частину речових доказів правоохоронці вилучили та в найкоротші терміни повернуть потерпілим.

Наразі слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні крадіжки та грабежу. Днями ужгородцю буде повідомлено про підозри в скоєнні інших задокументованих скоєних ним злочинів. Чоловікові обрано запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Ужгороді затримали серійного злочинця: всі деталі
В Ужгороді затримали серійного злочинця: всі деталі

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: