Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція спростувала резонансну інформацію в соцмережах про інфіковану закарпатку

Поліція спростувала резонансну інформацію в соцмережах про інфіковану закарпатку
Згідно неправдивої інформації, жінка повернулася із Італії та інфікувала оточуючих

Сьогодні, 22 березня, в ході проведення моніторингу мережі Інтернет поліцейські виявили публікацію, щодо порушення обмежувальних заходів закарпаткою, яка повернулася з Італії.

Працівники поліції на дане повідомлення відреагували оперативно та провели перевірку, за результатами якої з’ясовано, що інформація не відповідає дійсності.

На території Закарпаття, в тому числі, на Свалявщині,у селі Поляна, розважальні та рекреаційні заклади не діють. Працівники поліції працюють в посиленому режимі та здійснюють цілодобовий контроль за дотриманням карантинних заходів, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У зв’язку з цим, просимо громадян не розповсюджувати недостовірної інформації, а про відомі вам факти порушень обмежувальних заходів інформувати поліцію.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: