Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві двох хворих із симптомами ГРВІ госпіталізували до інфекційного відділення

Про це розповіли у пресслужбі Мукачівської міської ради.

У Мукачеві двох хворих із симптомами ГРВІ госпіталізували до інфекційного відділення

Загалом троє хворих з симптомами гострої респіраторної вірусної інфекції звернулися за допомогою до Мукачівської центральної районної лікарні, двох пацієнтів лікарі госпіталізували до інфекційного відділення.

В Мукачеві на коронавірус протестували вже 39 людей, усі результати аналізів негативні. У МОЗ повідомляють, станом на 10 годину 22 березня в Україні вже зафіксовано 47 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав. Найбільше хворих у Чернівецькій області - 25. За минулу добу було зафіксовано 6 нових випадків у м. Київ.
Для жителів Мукачівської ОТГ цілодобово працює call-центр, за номером 0800 503 118 можна отримати необхідну консультацію, також бригади медиків за потреби виїжджають до хворих додому.

Якщо ви відчули симптоми ГРВІ залишайтесь вдома і негайно зателефонуйте своєму сімейному лікарю, якщо у вас температура вище 38 градусів і важко дихати одразу викликайте швидку.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: