Вхiд на сайт
Авторизацiя

Саджанці плодових рослин

Саджанці плодових рослин
Якщо вирощувати саджанці професійно, то, використовуючи якісні добрива, можна досягнути, щоб якість матеріалу для посадки була максимально висока, а плоди – тішили вас багато років. Ознайомитися з усіма саджанцями і обрати собі найкращі з них, можна тут.

Рослини для саду


В інтернет-магазині можна придбати не лише вирощені рослини, але й в комплексі з ними отримати і інші послуги.

Що стосується рослин і саджанців, то кожен клієнт може купити хвойні, декоративні та лікарські рослини за найпривабливішими цінами. Причому, придбання в розпліднику саджанців оптом коштуватиме значно дешевше.

Також пропонуються і різноманітні засоби, що захищають рослини. Проста посадка дерева не гарантує якісного і високого урожаю. Шкоду рослині можуть завдати такі загрози, як шкідники та хвороби, тож з ними потрібно боротися.

Засоби захисту


Серед засобів захисту варто виділити такі:

1. Фарба для саду. Нею білять дерева. Ефективно захищає молоді дерева ранньою весною від усіляких опіків.

2. Фунгіциди. З їх допомогою дерево захищають та лікують від захворювань грибкового типу.

3. Інсектициди. Такі препарати здійснюють захист рослин від усіх шкідників.

4. Замазки для саду. Ними лікують рослини, якщо є зовнішні механічні пошкодження.

5. Субстрати. Збагачують ґрунт речовинами поживного типу. З ними дерево швидше росте і дає кращі врожаї.

6. Добрива. Підходять як для саджанців, так і для дорослих рослин. Найчастіше бувають мінеральними, органічними і бактеріальними.

Вишня Шпанка Крупноплідна


Вишневий сорт, що рано стигне і належить до українського виду селекції. Подібні дерева виростають потужними, мають деревовидний тип, а також велику кулясту середньо-загущену крону. Дає великі плоди, в яких присутня слабка борозенка, що має приплюснуто-округлу форму. У шкірочки – глянцевий вигляд, який в дорослих плодів забарвлюється в бордово-коричневий колір. Із соковитим кисло-солодким м’якушем. Стиглими плоди стають в кінці червня, або ж на початку липня. Стійкі до морозів. Ягоди можна їсти одразу, або ж сушити їх, заморожувати, консервувати і переробляти, створюючи джем, вино, компот і варення.

Хурма Американська


Один з небагатьох видів хурми, що може без проблем пристосуватися до будь-яких клімату та ґрунту. Тому часто зустрічається в Україні. Плоди такої хурми бувають вагою від 90 до 120 грамів. Колір може бути як жовтим, так і темно-помаранчевим. Мають відмінний смак. Урожай збирають у вересні.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: