Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна вийшла на другий рівень поширення коронавірусу – внутрішньодержавний, - МОЗ

Україна вийшла на другий рівень поширення коронавірусу – внутрішньодержавний, - МОЗ
За словами директора департаменту охорони здоров'я, обсервація для громадян, які прибули із-за кордону, вже є недоцільною

Україна вийшла на другий рівень передачі коронавырусної інфекції – внутрішньодержавний. Про це на брифінгу, який транслював "112 Україна", заявив директор департаменту охорони здоров'я Володимир Колесник.

"На жаль, ми вийшли на другий рівень передачі інфекції - всередині країни", - сказав Колесник.

Також він зазначив, що метод обсервації громадян, які прибули із-за кордону, є вже недоцільним.

"Уже місцеве зараження. Тільки самоконтроль, самоізоляція і самосвідомість", - зазначив директор департаменту охорони здоров'я.

Раніше повідомлялося, що в Чернівцях розгортають пункти санітарного контролю для вибіркової перевірки транспортних засобів, які прибувають до міста.

Нагадаємо, на сьогодні, 19 березня, в Україні зафіксовано 16 випадків зараження коронавірусом. У Чернівецькій області – 10 випадків (один летальний), у Житомирській - 1 (летальний), у Київській області – 2, в Донецькій обл. – 1 і в столиці України – 2 випадки.

Україна вийшла на другий рівень поширення коронавірусу – внутрішньодержавний, - МОЗ

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: