Вхiд на сайт
Авторизацiя

Юстиція Закарпаття роз’яснила про особистий прийом громадян та документів під час карантину

Юстиція Закарпаття роз’яснила про особистий прийом громадян та документів під час карантину
Юстиція Закарпаття роз’яснює про особистий прийом громадян та документів у сфері державної реєстрації громадських формувань, ДЗМІ та статутів територіальних громад під час карантину

Відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Закарпатській області Управління державної реєстрації Південно – Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано–Франківськ) (далі – відділ державної реєстрації) повідомляє, що з метою запобігання поширенню респіраторних інфекцій, викликаних короновірусом СOVID-19, з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України короновірусу СOVID-19» та на виконання п. 19 протоколу №2 від 10.03.2020 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення України та заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої короновірусом СOVID-19, скасовується до особливого розпорядження особистий прийом громадян з питань державної реєстрації громадських формувань, ДЗМІ та статутів територіальних громад.

На час скасування прийому громадян у відділі державної реєстрації буде розміщено скриньку «Для звернення громадян» (каб. 609).

В свою чергу, повідомляємо, що документи можна подати також:

1. Шляхом поштового відправлення на адресу: 88015, м. Ужгород, площа Народна 4 (Південно – Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Івано–Франківськ)). Звертаємо увагу, що у разі подачі документів шляхом поштового відправлення щодо громадських формувань, справжність підпису заявника на відповідній заяві повинна бути нотаріально засвідчена.

2. Шляхом звернення до центрів надання адміністративних послуг, що забезпечують прийняття та видачу документів, відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи та відповідно до Положення про державну реєстрацію статутів територіальних громад.

3. Шляхом подання документів через Он-лайн будинок юстиції (https://online.minjust.gov.ua) (лише для державної реєстрації громадської організації із статусом юридичної особи). У разі подачі документів в електронному варіанті, такі документи мають відповідати вимогам ч.3 ст.14 Закону та Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг».

Просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалась, і приносимо вибачення за незручності

Начальник відділу державної реєстрації
друкованих засобів масової інформації та
громадських формувань у Закарпатській
області Управління державної реєстрації
Південно – Західного міжрегіонального управління
Міністерства юстиції (м. Івано–Франківськ)
Олександр ГОРЗОВ
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: