Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сміттєвий колапс на Виноградівщині: проблема чи межа до екологічної катастрофи? (ВІДЕО)

Сміттєвий колапс на Виноградівщині: проблема чи межа до екологічної катастрофи? (ВІДЕО)

Уже пів року жителям 39 сіл району нема куди дівати побутові відходи. Через відсутність сміттєзвалища люди змушені зберігати відходи вдома.


Дехто вивозить сміття у ліс, дехто просто залишає на вулиці неподалік власних будинків. Через що узбіччя та водойми майже у всіх населених пунктах вкриті сміттям: тут як бачимо і пластик, і скло, і навіть метал. Спочатку влада району рятувала ситуацію, як могла: спочатку організували вивіз сміття на міське сміттєзвалище, однак, кількість відходів з району у три рази перевищувала кількість відходів з Виноградова, в результаті чого, міський сміттєвий полігон дуже швидко переповнився. Після чого домовилися про вивезення побутових відходів на комунальний полігон Мукачева. Однак, і це тривало не довго, адже там почали бити на сполох з вимогою заборонити приймання твердих побутових відходів з інших районів.

Більше дивіться у сюжеті М-Студіо.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: