Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Чопі затримали двох громадян Алжиру із підробленими документами

У Чопі затримали двох громадян Алжиру із підробленими документами
12 березня прикордонники Чопського загону завадили спробі незаконного перетину кордону двома іноземцями, які намагалися виїхати до Словаччини за підробленими документами.

Вони прямували потягом «Чоп–Чієрна». Під час перевірки документів обидва надали на контроль ідентифікаційні картки громадянина Франції. Такі документи не дають права на перетин кордону, до того ж, під час перевірки було встановлено, що вони повністю підроблені.

Іноземців затримали в адміністративному ропядку. Під час складання процесуальних документів особи визнали, що вони є громадянами Алжиру. Обидва надали відповідні паспортні документи, які до цього приховували.

Затриманих притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Також на адресу слідчого відділу Ужгородського ВП ГУНП України в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів», - повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у фейсбук.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: