Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Хусті неверезий водій скоїв ДТП на чужій автівці і чинив опір поліцейському

У Хусті неверезий водій скоїв ДТП на чужій автівці і чинив опір поліцейському
8 березня, близько 18-ї години в місті Хуст сталася ДТП - автомобіль марки "Smart" в‘їхав у паркан, опісля водій залишив авто та втік з місця події.

Про аварію в поліцію повідомили перехожі.

Коли на місце пригоди прибули працівники місцевого відділу поліції, то побачили неподалік місця пригоди молодого чоловіка. З‘ясувалося, що ДТП скоїв саме він, до того ж на чужій автівці.

Водія доставили до лікарні для проведення медосвідування на стан сп‘яніння. Однак у лікарні чоловік категорично відмовився проходити медосвідування, став нецензурно ображати лікаря, а на вимогу правоохоронців заспокоїтися почав чинити фізичний опір. На хулігана одягнули кайданки й викликали слідчо-оперативну групу.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Фігуранта справи затримано й поміщено в ізолятор тимчасового тримання, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Хусті неверезий водій скоїв ДТП на чужій автівці і чинив опір поліцейському


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: