Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні 6 людей перевіряють на коронавірус — головний санлікар

Станом на ранок 4 березня в Україні шість людей перевіряють на коронавірус SARS-CoV-2.
Про це під час брифінгу повідомив головний санітарний лікар та заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.


В Україні 6 людей перевіряють на коронавірус — головний санлікар

«Ці люди також ізольовані, і деякі зразки біологічного матеріалу вже знаходяться в референс-лабораторії Центру громадського здоров’я, деякі будуть доставлені впродовж сьогоднішнього дня», — розповів він.

Ляшко також повідомив, що в Україні продовжують проводити температурний скринінг у пунктах пропуску через державний кордон. За його словами, упродовж минулої доби перевірили температуру в понад 111 тисяч людей.

Перед цим журналістка hromadske з місця події повідомила, що в інфекційне відділення Чернівецької обласної клінічної лікарні госпіталізували двох чоловіків та жінку з підозрою на китайський коронавірус.

Як повідомлялося, в Україні 3 березня зафіксували перший випадок інфікування коронавірусом. Інфікований — житель Чернівців, який разом з дружиною 26 лютого повернувся автівкою з Італії через пункт пропуску «Порубне» в Чернівецькій області.

Згодом дружину інфікованого коронавірусом українця забрали на обсервацію до лікарні через протести мешканців будинку, де проживає жінка.

За останніми даними, кількість інфікованих китайським коронавірусом у світі зросла до 93 158. Більшість випадків інфікування, 80 270, зафіксували на материковому Китаї. Продовжує зростати кількість інфікованих у Південній Кореї — до 5 328, Італії — до 2 502 та Ірані — до 2336.

Окрім жителя Чернівців, відомо про 5 випадків зараження українців у світі: четверо інфікувалися на лайнері Diamond Princess та одна українка в Італії.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: