Вхiд на сайт
Авторизацiя

Лікарі розповіли про стан українця, хворого на коронавірус

Лікарі розповіли про стан українця, хворого на коронавірус
Стан хворого на коронавірус жителя Чернівців покращився.

Про це повідомила завідувач інфекційним відділенням обласної клінічної лікарні Валентина Миндреску.

"Вранці у чоловіка бала температура 36,7 градуси і незначний кашель. У нього нормальний апетит. Спостерігаємо позитивну динаміку", - повідомила Валентина Миндреску.

Як повідомлялося, після того, як в Україні підтвердили перший випадок захворювання людини китайським коронавірусом 2019-nCoV, соцмережі вибухнули негайною реакцією.

Тим часом Центр громадського здоров'я оприлюднив тимчасові рекомендації для підприємств і роботодавців щодо реагування на COVID-19.

В світі станом на ранок 4 березня вже зафіксували 92 801 випадок захворювання. Так, за добу захворіли 1 902 людини порівняно з даними про коронавірус на 3 березня.

Тим часом, у ВООЗ підтвердили, що від коронавіруса смертність вища, ніж від звичайного грипу а в українському МОЗ озвучили умови введення карантину через коронавірус.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: