Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чоловіку і жінці, які збували метамфетамін на Закарпатті, суд обрав запобіжний захід

Чоловіку і жінці, які збували метамфетамін на Закарпатті, суд обрав запобіжний захід
1 березня, в Ужгородському міськрайонному суді відбулося судове засідання, на якому суддя розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу двом особам - чоловіку та жінці, у справі щодо незаконного обігу наркотиків.

В ході судового розгляду клопотання сторони обвинувачення щодо обрання міри запобіжного заходу причетним до збуту наркотиків, суддя врахував зібрану доказову базу та задовольнив клопотання.

Правоохоронці встановили, що особи причетні до налагодження схеми збуту метамфетаміну в області. Попередньо осіб одразу після обшуку було затримано у порядку статті 208 КПК України.

Суддя заслухавши доводи слідчого та прокурора виніс рішення про взяття осіб під варту. Одному з підозрюваних, чоловікові, визначено заставу у розмірі 315 300 гривень. Його співмешканці - 168 тисяч гривень. Окрім цього її 5-ох неповнолітніх дітей суд прийняв рішення помістити до притулку. Щодо решти двох затриманих по справі розгляд клопотання відбудеться завтра, 2 березня 2020 року.

Підозрюваним інкриміновано злочинні дії за частиною 3 статті 307 ККУ, тобто збут наркотиків у особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Чоловіку і жінці, які збували метамфетамін на Закарпатті, суд обрав запобіжний захід



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: