Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вибір пелюшок, що не промокають

Вибір пелюшок, що не промокають
Ергономічні багаторазові пелюшки і наматрацники цілодобово піклуються про комфорт вашого малюка, не дратуючи ніжну шкіру дитини. Зручні, надійні, приємні на дотик, непромокальні пелюшки не викликають алергічних реакцій, а в перші місяці життя маленької дитини відіграють особливу роль. Вони дозволяють малюку тривалий час спокійно грати або спати, а мамі зменшують обсяг роботи по догляду за дитиною і значно економлять сімейний бюджет.

Пелюшки, багаторазового використання


Недорого купити багаторазові пелюшки - означає придбати необхідний атрибут для малюка до року, що дозволяє йому приймати повітряні ванни практично в будь-якому місці. Крім того, багаторазові непромокальні пелюшки знадобляться в гостях і в поліклініці, в колясці і на зеленій галявині. Словом всюди, де може знадобитися роздягнути дитину або залишити її полежати без одягу.

Такі вбираючі пелюшки гіпоалергенні і на 100% замінюють звичайні пелюшки. Прати їх можна сотні разів, так що це не просто корисне придбання, але і вельми розумне з матеріальної точки зору.

Чистота та захист


Основна мета використання водонепроникних наматрацників - захист матраца від забруднень будь-якого типу. Багаторазові наматрацники в основному мають два варіанти:

1. Чохли. Вони є моделями з бортами на щільній гумці, яка надійно фіксує дитячий наматрацник по периметру матраца.

2. Поверхні, як правило, кріпляться резинками-петлями по кутах матраца.

Таким чином, головна відмінність багаторазових наматрацників полягає тільки в способі кріплення до матраца.

Подібностей у них набагато більше:

1. Анатомічна конструкція.

2. Високий ступінь повітропроникності.

3. Натуральні матеріали.

4. Профілактика попрілостей у дитини за рахунок додавання просочень з ромашки, евкаліпта, череди і екстрактів інших рослин.

5. Максимально простий догляд.

Солодкий сон вашої дитини - це так просто, якщо в союзниках у вас ергономічні багаторазові пелюшки для дітей і кращі наматрацники!

Багаторазова пелюшка Cosas Фламінго


Є однією з найбільш популярних моделей. відрізняється неймовірною м'якістю і красивим дизайном.

Пелюшка відмінно вбирає вологу, прекрасно переться і створена спеціально для комфорту ніжної шкіри малюка.

Основні переваги: виготовлена з натуральної бавовни, без додавання синтетичних волокон, володіє гігроскопічними і повітропроникними властивостями, має барвисту забарвлення, яка не линяє навіть при багаторазовому пранні.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: