Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні будуть перевіряти температуру пасажирів з усіх країн, де зафіксований коронавірус

В Україні будуть перевіряти температуру пасажирів з усіх країн, де зафіксований коронавірус
У той час як на коронавірус захворіли понад 79 тисяч людей по всьому світу, Україна буде перевіряти температуру тіла пасажирів з усіх країн із зафіксованими випадками коронавірусу.

Про це на брифінгу повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

"Ми прийняли рішення про те, що фактично пасажирів, які прибуватимуть прямими літаками з усіх країн, у яких зафіксовані випадки коронавірусу, ми будемо перевіряти в тому ж режимі, що і раніше перевіряли пасажирів з напрямку Азії", - сказав прем'єр.

Він також зазначив, що враховуючи те, що багато українців приїжджають з Італії на автобусах, на Закарпатті у пропускному пункті "Тиса" будуть проводитися перевірки.

Гончарук також зазначив, що всі служби працюють злагоджено.

Прем'єр підкреслив, що у разі зафіксованого випадку коронавірусу в Україні країна повністю готова і забезпечена необхідним обладнанням.

Як повідомлялося, Держприкордонслужба з 20:00 понеділка вводить перевірку температури тіла пасажирів з Італії в аеропортах "Київ" та "Бориспіль".

Крім того, на пункті пропуску "Тиса" у Закарпатській області вводять температурний скринінг для пасажирів з Італії.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: