Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородців запрошують на "Майстерню друку слоганів і гасел"

Ужгородців запрошують на "Майстерню друку слоганів і гасел"
Цікавий захід відбудеться 17 лютого о 18:00 в одному з найбільших культурних осередків Ужгорода - Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Федора Потушняка.

Організатори повідомляють, що воркшоп художниці з Угорщини Тюнде Мезес (Tunde Mezes) не має на меті змінювати порядок відвідування бібліотеки. Під час роботи учасники будуть робити те саме, що зазвичай: читати, інтерпретувати, робити нотатки, друкувати та брати щось додому. Мета змінити відчуття самотності під час перебування в бібліотеці, шляхом спільної роботи, обговорень, інтерпретацій і активного залучення в процес.

Воркшоп працює з словами запозиченими з реклам, тегів, та інших часто вживаних фраз. Учасники формуватимуть власні висловлювання з колекції приблизно 100 слів. Ці слова попередньо вирізані як рельєфні друкарські блоки. Рельєфний друк, що вибраний як метод, дає можливість кожному надрукувати декілька варіантів особистого слогану на папері власноруч, і забрати з собою, в той час як один екземпляр залишається в бібліотеці, як щоденно зростаюча тимчасова експозиція.

Ці особисті гасла, що відтворюватимуть думки та почуття їх авторів, стануть предметом для обговорення під час роботи. Обмежена кількість вживаних слів відображає недосконалість нашого вираження будь-якою мовою. Тлумачення можуть бути множинними. Використання цих «наданих» слів також означає безпеку - "я можу сказати з ними що завгодно, це не мої слова".

Проєкт адресований широкому колу учасників, і має на меті створити безпечне місце, де кожен, незалежно від віку та статі чи будь-якого походження, може провести час разом та поділитися думками.

Довідково:
Тюнде Мезес: Угорська, художниця, викладачка, учасниця багатьох персональних і групових виставок. Закінчила Академію мистецтв, Штутгарт, Німеччина, і Університет Мистецтв в Будапешті, Угорщина.
Воркшоп "ВАШ ТЕКСТ ТУТ " є частиною проекту «Бібліотека єднає людей», що реалізується в рамках програми Tandem Ukraine https://www.tandemforculture.org/programmes/tandem-ukraine/
Організатори проекту «Бібліотека єднає людей»: Платформа міждисциплінарних практик Open Place (Київ, Україна), Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека (Ужгород, Україна), Studio of Young Artists’ Association (Будапешт, Угорщина).
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: