Вхiд на сайт
Авторизацiя

Небезпечний коронавірус підхопили двоє українців, які працювали на круїзному лайнері

Небезпечний коронавірус підхопили двоє українців, які працювали на круїзному лайнері
Японські фахівці виявили на круїзному лайнері 135 осіб, які заразилися новим коронавірусом 2019-nCoV, з них двоє – громадяни України.

Про це повідомляє Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України

Дослівно: "Станом на 10 лютого отримано результати досліджень усіх 439 зразків (першого раунду досліджень – УП), що дало можливість виявити 135 осіб, інфікованих вірусом 2019-nCoV. Зокрема, захворіли двоє громадян України.

Наразі українці зняті з лайнера та перевезені до японської лікарні столичного регіону. Там вони перебуватимуть в ізоляції під відповідним медичним спостереженням щонайменше 14 днів.

Міністерство охорони здоров’я, праці та соціального забезпечення Японії проводить другий раунд відбору зразків серед тих пасажирів та членів екіпажу, хто тісно контактував з нововиявленими захворілими особами і тими, у кого виникли характерні симптоми".

Передісторія:

5 лютого японський Національний координатор із міжнародних медико-санітарних правил повідомив Центру громадського здоров’я МОЗ України про те, що Міністерство охорони здоров’я, праці та соціального забезпечення Японії визначило спалах нового коронавірусу (2019-nCoV) на круїзному лайнері з 3700 людьми з 56 країн.

Лайнер не заходив у порти України, однак на ньому перебували 25 громадян України, усі вони є членами екіпажу.

З 4 лютого влада Японії поставила судно на 14-денний карантин і здійснювала лабораторні дослідження для пасажирів та екіпажу, які контактували з підтвердженим випадком (439 осіб).

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: