Вхiд на сайт
Авторизацiя

Правоохоронці розшукують винуватця ДТП на Хустщині: на дорозі знайшли тіло чоловіка

Правоохоронці розшукують винуватця ДТП на Хустщині: на дорозі знайшли тіло чоловіка
На Хустщині, у селі Нанково, на проїзній частині дороги виявили тіло чоловіка.

Встановлено, що чоловік помер від отриманих у результаті ДТП травм. Особу водія, який, травмувавши пішохода, втік з місця події, встановлюють.

Працівники поліції звертаються до громадян, які стали свідками або володіють будь-якою інформацією про автомобільну аварію в селі Нанково Хустського району, з проханням звернутися на лінію «102» або до найближчого відділку поліції.

Йдеться про дорожньо-транспортну пригоду, яка, імовірно, трапилася вчора, 26 січня, близько 01:30 ночі. В результаті автомобільної аварії, від отриманих травм на місці події помер чоловік, віком 20-25 років. Особу водія, а також транспортний засіб, на якому він смертельно травмував чоловіка, встановлюють слідчі, - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: