Вхiд на сайт
Авторизацiя

У лютому стартує серіал "Карпатський рейнджер", зйомки якого проходили на Закарпатті (ВІДЕО)

У лютому стартує серіал "Карпатський рейнджер", зйомки якого проходили на Закарпатті (ВІДЕО)
Однією з провідних тем серіалу є незаконна вирубка лісів. Показ стартує 24 лютого!

Як зазначає видання "Діло", «Карпатський рейнджер» – це перший україномовний детектив, який знімали за підтримки Уряду України та Міністерства культури.

«Карпатський рейнджер» – це 24 серії шалених пригод, погоней, трюків, тонкого гумору та вражаючих пейзажів Карпат.

«У невеличкому карпатському містечку відбуваються бурхливі кримінальні розбірки, процвітає корупція, контрабанда та незаконна вирубка лісів. Роками усім керують бандити! Але цьому прийде кінець, бо наводити лад у місті буде Пол Гордійчак», – йдеться у сюжеті нового серіалу.

Зйомки проходили у Рахові, Микуличині, Яремче та інших локаціях у Києві та області. Наймасштабнішу сцену знімали на полігоні, наданому Міністерством внутрішніх справ України. Там були задіяні 10 екіпажів кінної поліції, 10 поліцейських кросоверів, а також гвинтокрил Нацгвардії України.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: