Вхiд на сайт
Авторизацiя

У молодого закарпатця виявили амфетамін: подробиці від полісменів

У молодого закарпатця виявили амфетамін: подробиці від полісменів
Працівники Рахівського відділення поліції під час обшуку 21-річного чоловіка вилучили поліетиленові пакети з речовиною, ззовні схожою на амфетамін. Вилучене направлено на експертизу. За даним фактом розпочато слідство

Вчора, 22 січня, у зв’язку з вчиненням ним адміністративного правопорушення поліцейські запросили до Рахівського відділення поліції 21-річного чоловіка.

Під час проведення особистого огляду у нього виявили та вилучили два поліетиленові пакети з речовиною, ззовні схожою на наркотик амфетамін.

Крім цього, правоохоронці провели слідчі дії у помешканні рахівчанина, звідки вилучили речовину, ззовні схожу на амфетамін, вагою близько 5 грамів. Зберігав чоловік речовину у поліетиленовому пакеті.

За даним фактом у поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження передбаченого ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотиків без мети збуту). Речовину вилучено та направлено на експертизу. Триває досудове слідство, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: