Вхiд на сайт
Авторизацiя

Цього разу дешевше – за 50 тисяч євро: ще одна 19-річна українка продає цноту

Цього разу дешевше – за 50 тисяч євро: ще одна 19-річна українка продає цноту
Дівчина також шукає багатого покровителя або заможного чоловіка

19-річна українка під ніком Polisha слідом за харків'янкою Катею, яка продала свою цноту на аукціоні за 1,2 млн євро, виставила на торги цноту за 50 тисяч євро. Дівчина також шукає багатого покровителя або заможного чоловіка. Вона готова отримати фінансову підтримку в розмірі 10 тисяч євро. Анкета Polisha розміщена на сайті Сinderella escorts.

"Я хочу продати свою цноту, бо відчуваю себе як птаха в клітці. Я хочу бути вільною і отримати щастя в цьому житті. На отримані гроші я хотіла б закінчити навчання за кордоном і купити будинок моєї мрії біля моря", – пише українка.

На сторінці Polisha сказано, що лікар підтвердив її невинність. Щоб упевнитися, що її не торкався чоловік, покупець може або запросити лікара на зустріч, або відвідати разом з дівчиною медика в Німеччині за день до першого сексу.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: