Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні перестали штрафувати "євробляхерів": у чому причина

В Україні перестали штрафувати "євробляхерів": у чому причина
Українська поліція не може штрафувати водіїв нерозмитнених "євроблях", оскільки у неї зараз немає доступу до митних баз.

При цьому зупинити авто на іноземній реєстрації для звичайної перевірки копи можуть.

"У Нацполіції зазначили, що наразі ніяких настанов та наказів про зупинку, перевірку та штрафування водіїв на іноземній реєстрації не було. Авто можуть зупинити лише у стандартних рамках, чи то порушення правил дорожнього руху, чи орієнтування і так далі", – сказано в публікації.

В Управлінні патрульної поліції додали, що в 35 ст. закону "Про нацполіцію" додали 10-й пункт. Він дає підставу зупиняти авто на іноземній реєстрації. Тобто патрульні мають право зупинити автомобіль і перевірити реєстраційні документи, наявність страхового полісу водія і т.д.

"Але, саме перевіряти, чи законно вони перебувають на території України і скласти адмінматеріал поліцейські не можуть, адже них досі немає доступу до баз даних митниць".

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: