Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті двічі уночі було побито поліціянтів: відкрито кримінальне провадження

На Закарпатті двічі уночі було побито поліціянтів: відкрито кримінальне провадження

Опір та нанесення тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків працівникам поліції задокументовано у Іршавському та Перечинському районах. Порушників затримано. За обома фактами розпочато слідство. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сьогодні вночі, близько 03.15 год, на лінію «102» медики приймального відділення Перечинської районної лікарні повідомили, що до них з тілесними ушкодженнями обличчя доставлено працівника поліції.

Попередньо встановлено, що у м.Перечин на вул.Ужанській під час припинення бійки між молодиками, неподалік закладу відпочинку, було травмовано працівника групи реагування патрульної поліції. На зауваження правоохоронців чоловіки не реагували, вели себе агресивно, а один з них наніс поліцейському тілесні ушкодження, що змусило застосувати до них спецзасоби. Одного з порушників, 33 – річного жителя Перечинського району, затримано.

Ще один інцидент трапився вчора ввечері, близько 21.00 год. Під час виїзду на виклик, за зверненням 56-річної мешканки м.Іршава, було травмовано дільничного офіцера поліції. Поліцейська Іршавського відділення поліції отримала забої плеча від нетверезої заявниці. Співробітниця поліції звернулась за допомогою до медиків.

Обох порушників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за фактами умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень вирішують питання про відкриття кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: