Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підозрюваного у наркоторгівлі жителя Мукачева взяли під варту

Триває подальше досудове розслідування, - повідомили у пресслужбі прокуратури Закарпатської області.

Підозрюваного у наркоторгівлі жителя Мукачева взяли під варту

За клопотанням прокурора Мукачівської місцевої прокуратури слідчим суддею Мукачівського міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 1 млн 51 тис грн застави підозрюваному у наркоторгівлі (ч.2 ст.307 КК України).

Згідно матеріалів провадження, мукачівець, сплативши майже 580 тис грн застави, знову продовжив займатись злочинним промислом. У січні 2020 року, правоохоронцями задокументовано факт збуту ним концентрату макової соломки.

До цього, мукачівця сім разів визнавали винним у вчиненні різноманітних злочинів, в тому числі за крадіжку, зберігання та збут наркотичних речовин.

Крім того, наразі він є фігурантом інших аналогічних кримінальний проваджень. Одна справа, за його обвинуваченням у наркоторгівлі, слухається у суді.

В іншій, де у вересні 2019 року його затримали, теж за підозрою у наркоторгівлі - досудове розслідування на стадії завершення. Матеріали провадження відкриті сторонам для ознайомлення.

Наразі чоловік утримується під вартою. Триває подальше досудове розслідування.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: