Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трагічна смерть немовляти на Закарпатті: стали відомі перші подробиці

Трагічна смерть немовляти на Закарпатті: стали відомі перші подробиці
13 січня о 21:50 до перечинських рятувальників надійшло повідомлення від фельдшера Порошківської сільської лікарської амбулаторії про те, що в урочищі Млинський в с. Порошково констатовано смерть однорічної дитини через пожежу.

Трагічний випадок стався близько 21:00 у житловому будинку на вул. Л. Українки.

Попередньо, причиною смерті немовляти могло стати отруєння продуктами горіння. А до пожежі могла призвести залишена без нагляду запалена свічка.На даний час на місці події працюють правоохоронні органи. Ведеться слідство.

Підрозділи ДСНС на дану подію не залучалися, інформує У ДСНС України у Закарпатській області

Поліція Закарпаття з’ясовує обставини злісного невиконання батьківських обов’язків, що призвело до трагедії

Вчора, 13 січня, о 21:40 до поліції надійшло повідомлення про смерть у Порошкові однорічної дитини. На тілі малолітньої було виявлено термічні опіки, про що лікарі повідомили поліцію.

Слідчі, які прибули за викликом, встановили попередні обставини інциденту. Під час обстеження місця події з’ясовано, що у будівлі, яка розташована в полі, за 400 метрів від населеного пункту, відсутні будь-які умови для проживання: ні газу, ні електроенергії, ні водопостачання.

Слідством встановлено першочергові обставини і самого трагічного інциденту. З’ясовано, що близько 21:00 батьки малолітньої – 29-річний тато та 17-річна мати, залишили на тривалий час без нагляду двох своїх дітей, а самі пішли з дому. Біля ліжка, де була малолітня, залишили запалену свічку, яка в подальшому стала джерелом загорання ліжка, на якому спало однорічне маля. У результаті, дитина отримала значні опіки, що ймовірно і стали причиною смерті. Разом з дитиною вдома перебувала її старша сестричка, яка ушкоджень не отримала.

За фактом трагічного випадку у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України, тобто злісне невиконання батьками їх обов’язку, що спричинило тяжкі наслідки.

Водночас поліція разом з соціальними службами перевіряє умови проживання дітей у будинку та ініціюватиме розгляд питання щодо вилучення іншої дитини з сім’ї, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Трагічна смерть немовляти на Закарпатті: стали відомі перші подробиці
Трагічна смерть немовляти на Закарпатті: стали відомі перші подробиці

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: