Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на тиждень: в Україні буде сухо та без істотних морозів

Погода на тиждень: в Україні буде сухо та без істотних морозів

Снігу в Україні не очікується.

Згідно з даними Погода УНІАН, цього тижня в Україні очікується тепла та суха погода. У понеділок в Україні без опадів. На заході до +7°, в інших регіонах до +2°...+6°.

У вівторок в Україні місцями пройдуть дощі. Температура вдень на заході до +7°.

У середу, 15 січня, без опадів. Найбільш тепла погода на заході і півдні - до +7°. В інших регіонах до +2°...+5°.

У четвер в Україні без опадів. Вночі по країні температура -6°...-1°, вдень до +7°.

У п'ятницю буде хмарно. Вдень на заході до +5°, в інших регіонах-до +4°.

18 і 19 січня в Україні без опадів. У суботу вночі найхолодніше буде на заході - до -4°, на решті території -3°...-1°. Вдень температура по країні 0°...+4°. У неділю вночі на заході температура до -3°, вдень в Україні від -1° до +4°.

Народний прогноз погоди в Україні

13 січня - преподобної Меланії Римлянки. Тому в переддень Старого Нового року українці святкують щедрий вечір, або, як його ще називають у народі, свято Маланки. Якщо в ніч дме вітер, то рік буде спекотним і врожайним, західний віщує хороші надої і достаток риби в річках і озерах, а східний вітер обіцяє рясний урожай фруктів.

14 січня - Василя Великого. Якщо на Василя зранку туман, то буде хороший урожай влітку та восени. Завірюха на Васильєв день передвіщає багатий урожай горіхів. Пухнастого інею багато на деревах на Василя - літо буде щедрим на мед.

15 січня на Русі шанували пам'ять преподобного Серафима Саровського - чудотворця, який носив мирське ім'я Прохор. 15 січня на полях іній - буде мокрий рік.

16 січня - день Павла. Багато снігу - багато хліба, багато води - багато трави. Зірки блищать яскраво - до морозів, мало їх на небі - чекай негоди.

17 січня - Феклістов день.У цей день звертали увагу на таку народну прикмету: "Сніг на деревах гілки гне - літом бджоли роїтися будуть".

18 січня - Водохресний вечір. Місяць у цей день повна - до великого розливу, бути великій воді. Якщо в хрещенську ніч зорі дуже блищать, хліби будуть добрі.

19 січня - Богоявлення Господнє (Водохреща, Йордан). Якщо на Водохреща погода ясна й погожа - на посушливе літо. Хрещенська відлига - до урожаю. День Хрещення ясний, сонячний - хліб буде чистий.

Джерело



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: