Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень з 13 до 19 січня 2020: у кого буде вдалий тиждень

Гороскоп на тиждень з 13 до 19 січня 2020: у кого буде вдалий тиждень

Детальний гороскоп на тиждень з 13 до 19 січня 2020 року склала астролог Марина Скаді (Marina Sokolova).

14 січня Венера переходить у знак зодіаку Риби, тут планета має сильний статус. Тому люди стають романтичнішими, чутливішими та сентиментальнішими. Сприятливий час для творчих людей, можливі приховані стосунки, таємне збагачення. Усамітнена творчість принесе визнання.

Уран у Тельці закінчує фазу ретроградності, переходить у прямолінійний рух, 17 січня Меркурій переходить у знак Водолія, що прискорює вирішення фінансових питань. Виплачуються борги, підписуються документи, схвалюються кредити, партнери досягають домовленостей у фінансових справах.

Гороскоп для Овнів
Зміцнюється впевненість у собі, сила волі, здатність до реалізації планів. Легко долаєте власні складнощі, життєрадісніше на все реагуєте, дієте рішуче. Енергійно беретеся за справу, вириваєтеся вперед, використовуючи власний досвід. Завдяки цим старанням успіх не змусить себе довго чекати. Фінансові справи будуть доведені до успішного завершення. Однак під час ухвалення рішень, щодо грошових справ, варто заручитися порадою фахівця.

Гороскоп для Тельців
Ваше фінансове становище напевно зазнає деяких змін. Діяльність, пов’язана з доходами і фінансами, структура ваших витрат, може змінитися в непередбачених ситуаціях. З огляду на певні зміни, в цей період не варто ризикувати грошима або сприймати свої доходи як належне. З іншого боку, можливі абсолютно несподівані обставини, які дозволять отримати дохід.

Гороскоп для Близнюків
Ви потребуєте захоплення та вимагаєте до себе максимум уваги. Шкоду особистим і діловим стосункам може принести ваша зависока вимогливість і мінливий настрій. Крім того, в цей період у вас з’явиться бажання до зайвих витрат і надмірного задоволення, у зв’язку з чим можете забути про роботу або свої обов’язки. Також можливі сварки, непорозуміння, особливо з партнерами та колегами протилежної статі.

Гороскоп для Раків
Вас переповнюють внутрішня свобода, розкутість, радість і впевненість у собі. У цей період ви будете в пошуках щиросердності, яку можете знайти під час зустрічей з друзями. Тиждень сприятливий для шопінгу, а також для залагодження суспільних і фінансових справ. Ваш гарний настрій і піднесеність здатні надихнути співробітників і навіть керівництво.

Гороскоп для Левів
Вас будуть підтримувати колеги та партнери, а також у вас вийде отримати похвалу від керівництва. Сміливість, рішучість, самовпевненість та ініціативність будуть на висоті. Все це допоможе вам вирішити ділові та фінансові проблеми. Гарний час для укладання угод і договорів, відкриття нових підприємств і конструктивної реорганізації старих. Успішними будуть офіційні візити, переговори та відповідальні виступи.

Гороскоп для Дів
Постарайтеся не вступати в ділові контакти, відмовтеся від відповідальних виступів та виробничих нарад. Крім того, намагайтеся не конфліктувати з керівництвом, а також не потрібно себе тішити отриманням матеріальної допомоги. Відмовтеся від необдуманих витрат, непотрібної відповідальності та обіцянок, які складно виконати. Також можуть бути деякі непорозуміння в родині.

Гороскоп для Терезів
Сприятливий період для бізнесу, спорту, фізичної роботи. Будь-яка діяльність, що вимагає застосування сили, рішучості, заповзятливості допоможе подолати деякі перешкоди. Хороший період для укладання угод, відкриття нового підприємства або реорганізації виробництва.

Гороскоп для Скорпіонів
Хороший період для дружнього спілкування, кохання, соціальної активності. Сприятливі дні для купівлі коштовних речей, а також для залагодження суспільних і фінансових справ. За рахунок особистої привабливості та фізичної чарівності ви зможете реалізувати багато планів. Ви можете розраховувати на матеріальну допомогу та ідейну підтримку керівника.

Гороскоп для Стрільців
Володієте надзвичайною енергією і прагненням самостверджуватися. Якщо вам не вистачало рішучості щось здійснити, то використовуйте цей період. Складаються відповідні обставини для здійснення бажань. Однак це супроводжується сильним внутрішнім перенапруженням, що може привести до занепаду сил. При веденні справ зверніть увагу на схильність до необдуманих вчинків і неприборканих фінансових амбіцій.

Гороскоп для Козерогів
У цей період ви будете особливо активні. Період сприятливий для того, аби звернути увагу вливових людей на ваші проекти. Існує можливість зав’язати службовий роман. Ваш оптимізм дозволить оптимально вирішити багато проблем. Вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю. Період сприятливий для вирішення юридичних питань, візитів до керівництва та відвідування офіційних інстанцій.

Гороскоп для Водоліїв
Зростає життєва сила, а також стійкість до різних захворювань. Це супроводжується піднесенням духу, відчуттям бадьорості та фізичної сили. Період сприятливий для любовних побачень. Ваша активність зростає, а це привертає до вас партнерів протилежної статі. З’являється можливість стати лідером у парі або в сім’ї. Хороший період для пояснень, заручин, одруження, але тільки для людей, які впевнені в своїх почуттях.

Гороскоп для Риб
На організм позитивно вплине спорт та активний відпочинок. Радісний настрій провокує схильність до романтичних пригод. Це хороший період для закріплення ділових стосунків або дружби з протилежною статтю. Крім того, з’явиться можливість вирішити проблеми в парі. Оптимістичніший погляд на те, що відбувається, сприяє вирішенню багатьох завдань. Період сприятливий для впливу на публіку, підвищення популярності та впливовості.

Джерело




Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: