Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція затримала осіб, що завдали тілесні ушкодження сторожу на підприємстві в Концові

Ними виявилися два раніше судимі жителі села Холмок віком 35 та 45 років, - повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція затримала осіб, що завдали тілесні ушкодження сторожу на підприємстві в Концові

На Різдво невідомі вандали пошкодили угорськомовну табличку на в’їзді в село Холмок Ужгородського району. Поліція оперативно встановила та затримала хуліганів – двох раніше судимих жителів даного населеного пункту.

У ході моніторингу мережі Інтернет працівники Ужгородського відділення поліції виявили інформацію про те, що на Різдво невідомі вандали пошкодили угорськомовну табличку при в’їзді в село Холмок Ужгородського району.

Правоохоронці оперативно встановили осіб, причетних до даного правопорушення. Ними виявилися два раніше судимі жителі села Холмок віком 35 та 45 років.

Окрім цього, встановлено, що дані особи скоїли 6 січня у селі Концово Ужгородського району розбійний напад на місцевий склад приватного підприємства, де завдали сокирою тілесні ушкодження сторожу підприємства й відібрали від нього мобільний телефон та телевізійний тюнер.

Нападників оперативно затримала поліція. За фактом розбійного нападу було розпочато розслідування за ст.187 Кримінального кодексу України.

Наразі обидва розбійники за рішенням суду перебувають в слідчому ізоляторі. Слідчі також перевіряють їх щодо можливої причетності до інших злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: