Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські полісмени виявили нетверезих порушників за кермом

Закарпатські полісмени виявили нетверезих порушників за кермом
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Великоберезнянському, Міжгірському та Тячівському районах.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У селищі Дубове Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2121», водій якого керував з непристебнутим паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На водія складено відповідний адмінпротокол та відсторонено від керування.

У селі Малий Березний працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109» на якому не працював покажчик повороту. Водій, місцевий мешканець, за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у чоловіка 1,70 проміле алкоголю. Водійське посвідчення у водія вилучили та відсторонили від керування.

У селі Лозянський Міжгірського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення зупинили автомобіль «Opel», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування у лікарні тест показав 0,25 проміле алкоголю у крові. Водійське посвідчення у водія вилучили та відсторонили від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: