Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородська майстриня створює унікальні прикраси з натурального каміння

Ужгородська майстриня створює унікальні прикраси з натурального каміння
Декрет – не привід відкладати життя на потім. Це доводить дизайнерка прикрас Славка Войтовська.

6 років Слава успішно суміщає роль мами та майстра з виготовлення віночків, кольє, сережок та браслетів. Та найбільше задоволення отримує від створення корон.

Вона збилася з ліку робіт, які знайшли своїх власниць. Славка намагається створювати неповторні прикраси і не підглядає схожі роботи. Вона пропагує унікальність кожної дівчини, жінки, тому і дизайн майбутнього виробу підбирає індивідуально. Усі вишукані композиції намистинок та камінчиків несуть частинку душі майстрині.

Якісний матеріал, великий асортимент камінців і натхнення – усе, чим озброїлася дизайнерка. Навчалася вдома онлайн і впевнена: досягти майстерності можливо самотужки, якщо є бажання створювати щось для душі.

Славка часто бачить свої майбутні роботи уві сні. Тоді не можна гаяти ні хвилини – варто прокидатися і швидко малювати ескізи. Із часом вони зазнають змін і доповнення.

Головне переконання дизайнерки – дослухатися до власних відчуттів і створювати те, що подобається. Успіх бренду залежить тільки від унікальності та неповторності.

Детальніше - у сюжеті Uzh Inform


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Станислава Молчанова 15 січня 2024 11:33
Не нравится 0 Нравится
Мені дуже подобаються красиві та незвичні прикраси.
Цитировать          1
Пользователь offline Виктор Дружинин 16 січня 2024 09:00
Не нравится 0 Нравится
А я люблю незвичайні прикраси зі срібла та бронзи. Такі можна знайти в магазині PAKABONE - це відомий український бренд. Тут є браслети, підвіски, персні та мініатюрні скульптури https://pakabone.com/ukr/miniatyurnye-skulptury/ , що можуть стати чудовим подарунком для людей, що не носять прикраси. У цих виробів своя історія. Вони повертають нас у древні часи та знайомлять зі звичками, вподобаннями древніх народів.
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: