Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Іршавщині авто, яке відкинуло від удару в бетонну опору, вилетіло на пішоходів: є постраждалі

На Іршавщині авто, яке відкинуло від удару в бетонну опору, вилетіло на пішоходів: є постраждалі
У с. Приборжавське водій автомобіля «Volkswagen Passat» не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішоходів – жінку та двох дітей.

Потерпілих доставлено до лікарні. За даним фактом у поліції розпочато слідство

Вчора, 5 січня, близько 20.40 год до поліції надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими у селі Приборжавське Іршавського району.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи районного відділення поліції встановили попередні обставини ДТП. 20-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», рухаючись з м. Іршава у напрямку с. Кушниця, у межах населеного пункту Приборжавське, на повороті не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонною опорою. Від удару машину відкинуло на узбіччя, яким ішли пішоходи. Внаслідок наїзду постраждала 31- річна жінка (хрещена мати) та двоє дітей, віком 5 та 10 років. Тяжко травмовано 5-річного хлопчика та жінку. Усіх потерпілих доставлено до районної лікарні.

Водія, жителя с. Кушниця Іршавського району, освідчено. Чоловік за кермом перебував тверезий.

За даним фактом у поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. У справі триває слідство, - повідомлення відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: