Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень 6-12 січня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на тиждень 6-12 січня для всіх знаків зодіаку

Настає перший повноцінний тиждень, який почнеться і продовжиться в першому місяці 2020 року. У цей період варто подбати про наближення планів, призначені цілі та почати вибудовувати стратегію. Хтось із представників знаків зодіаку почне діяти стрімко, а хтось потребуватиме часу. Однак, не примушуйте себе до поспіху, якщо вам хочеться повільно і плавно повернутися до свого ритму. Приготуйтеся до нових емоцій, відчуттям і змін, які в той чи інший момент прийдуть у ваше життя.

Овен (21 березня − 20 квітня)
Цього тижня Овнів чекають приємні сюрпризи у вигляді здійснення їхніх бажань. Будьте уважні до своїх слів і обіцянок. Наступний тиждень щедрий на довгоочікувані зустрічі й заходи, які в тій чи іншій формі наблизять вас до бажаного.

Телець (21 квітня − 20 травня)
Не всі Тельці будуть готові до швидкого ритму життя, який так чи інакше може торкнутися їх цього тижня. Буде нелегко зберегти внутрішній настрой Деякі члени вашої родини можуть змусити вас метушитися або ж зробити рішучі дії. Втім, таке скупчення подій свідчить про те, що в якійсь сфері вашого життя стався застій.

Близнюки (21 травня − 21 червня)
Здається, ще вчора все було по-старому, а вже 6 січня Близнюкам доведеться вийти зі сплячки й зустріти новий, яке стрімко намагається увірватися у вашу робочу сферу життя. Це може бути зміна роботи або ж якихось робочих процесів, зміна напрямку вашого професійного просування або початок нового проєкту.

Рак (22 червня − 22 липня)
Багато представників цього знака можуть впасти в дитинство і стати найбільш наївними істотами на планеті. Водночас це дозволить вам радіти найбільш, здавалося б, незначним дрібницям і будувати грандіозні плани. Не поспішайте позбутися від цієї "внутрішньої дитини", адже це відчуття допоможе вам абсолютно по-іншому прожити цей рік.

Лев (23 липня − 23 серпня)
Питання, які вас турбували, поступово знаходять свої відповіді, а може бути тому, що ви ясніше сформулювали свої плани й цілі. Не покладайтеся на цьому тижні на удачу, і приділяйте увагу всім деталям. Якщо відчуваєте, що вам все складніше концентруватися на складних речах, дайте собі відпочинок, а тим часом зірки піднесуть вам приємні новини.

Діва (24 серпня − 23 вересня)
Жінки Діви можуть поводитися неоднозначно, і, як вважатимуть інші, дивно. Однак Дивакувата поведінка пов'язана з романтичними почуттями, які закрутять дів голову. На роботі ваші діяння будуть високо оцінені, а друзі захочуть розділити з вами якомога більше моментів в цей період. Але будьте розважливі, коли мова піде про амурні справи. Хоча в деяких ситуаціях, навіть зірки не зможуть вас стримати.

Терези (24 вересня − 23 жовтня)
Хто-хто, а терези будуть на коні. Цього тижня вони наче візьмуть бика за рога та понесуться назустріч незвіданому. Хай там що коїться, а Терези налаштовані рішуче. І найголовніше - для Терезів успіх не так важливий, як відчуття того, що вони з'їли цілу собаку. Нові емоції, враження та відчуття Терези оцінять набагато більше, ніж просто закреслені пункти у щоденнику.

Скорпіон (24 жовтня − 22 листопада)
Скорпіони дійсно багатогранні особистості, однак не думайте, що ви експерт у всіх сферах. Дозвольте іншим робити свою справу якнайкраще і не бійтеся делегувати повноваження. Цей тиждень для деяких представників знаку може стати вирішальним, в залежності від того, як і куди вони вирішать направити свої сили.

Стрілець (23 листопада − 21 грудня)
Що б не відбувалося цього тижня, Стрільці усе побачать наскрізь. Не приховається від них жодної деталі, а все тому, що вони захочуть максимально вдосконалити себе. Це може дійти до абсурду та надмірної самокритики, але хто ж їх зупинить. Все ж таки вони доведуть самим собі на що здатні й битимуть в лаври наприкінці тижня.

Козероги (22 грудня − 20 січня)
Тиждень може пролетіти швидко і непомітно, якщо ви будете розпорошувати свою увагу на те, що не наблизить вас до бажаного. Навіть якщо на даний момент ви не дотримуєтесь певного плану або конкретної мети, приділіть час тому, що давно відкладали. Не залучайтеся до інтриг чужого життя, відмовляючись від свого власного.

Водолій (21 січня − 20 лютого)
Водоліям доведеться прожити насичений тиждень. Ви можете бути злегка збентежені поведінкою людей, з якими познайомитеся або зустрінетеся у цей період. Все тому, що ваш внутрішній настрій не відповідає загальному настрою. Варто дозволити собі провести час наодинці з собою або улюбленими книгами й фільмами, щоб у всьому розібратися.

Риби (21 лютого − 20 березня)
Риби побачать плоди своїх продуктивних праць, про які зовсім встигли забути. На цьому тижні ви зможете продуктивно попрацювати й внести конструктивні зміни у свої плани. Ви не будете надмірно сконцентровані на глобальних речах, а саме тому результати прийдуть несподівано і порадують вас.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: