Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді нетверезий водій запропонував поліцейському хабар, щоб уникнути відповідальності

В Ужгороді нетверезий водій запропонував поліцейському хабар, щоб уникнути відповідальності
Нетверезий водій з Ужгорода запропонував поліцейським, які його зупинили, хабар у розмірі 1000 гривень.

Дану подію задокументовано й розпочато розслідування.

Учора, 3 січня, ввечері працівники патрульної поліціі зупинили в Ужгороді на вул. Ужанській автомобіль марки "Seat" іноземноі реестраціі, на якому не були увімкнені фари ближнього освітлення.

За кермом іномарки перебував 42-річний ужгородець в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, натомість запропонував патрульним 1000 гривень за уникнення відповідальності.

Даний факт було задокументовано. За керування в стані алкогольного спяніння водій понесе адміністративну відповідальність, а за пропозицію неправомірноі вигоди поліцейському - кримінальну. Обставини справи з’ясовують слідчі поліції Ужгорода, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: