Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Виноградівщині зіткнулись мікроавтобус та легковий автомобіль: є постраждалі

На Виноградівщині зіткнулись мікроавтобус та легковий автомобіль: є постраждалі
2 січня, близько 18-ої години, до поліцейських Виноградівщини надійшло повідомлення про те, що в селі Букове, по вулиці Головній, сталася автомобільна аварія за участі мікроавтобуса та легкового автомобіля.

У селі Букове Виноградівського району, внаслідок лобового зіткнення автомобілів «Volkswagen Tuareg» та «Mercedes Sprinter», постраждали водії та двоє пасажирів. Потерпілих доставили до медзакладу. Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що автопригода сталася внаслідок лобового зіткнення автомобілів «Volkswagen Tuareg» та «Mercedes Sprinter».

За кермом автомобіля «Volkswagen Tuareg» перебував 43-річний мешканець села Руське Поле Тячівського району. Водій автомобіля «Mercedes Sprinter» - 49-річний рахівчанин.

Внаслідок ДТП водій автомобіля марки «Volkswagen Tuareg» та його пасажирка, 36-річна мешканка села Руське Поле, а також водій автомобіля «Mercedes Sprinter» та його 69-річна пасажирка, мешканка села Великий Бичків Рахівського району, отримали численні травми. Всіх постраждалих доставили до медзакладу.

Автомобілі поміщені на штрафмайданчик Виноградівського відділення поліції.

Попередня правова кваліфікація події – частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Виноградівщині зіткнулись мікроавтобус та легковий автомобіль: є постраждалі

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: