Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чекайте заморозків: прогноз погоди в Україні на 29 грудня

Чекайте заморозків: прогноз погоди в Україні на 29 грудня
В Україні в неділю, 29 грудня, почне холоднішати. Про це повідомила синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці в Facebook.

За її прогнозом, на заході температура повітря 29 грудня становитиме 1-6 градусів морозу. На півночі також будуть невеликі заморозки, близько 0, -3 градусів. На решті території буде тепліше, 2-6 градусів тепла.

Сніг випаде в західних, північних областях та на Вінниччині. В окремих районах Кропивницького і Одеській області дощ змішуватиметься з мокрим снігом. Східна частина, більшість центру і півдня залишаться в неділю без опадів.

"У Києві завтра, 29 грудня, мокрий сніг, вдень поступове припинення опадів. Температура повітря вночі та вдень від 1 градуса тепла до 3 градусів морозу. На дорогах з‘явиться ожеледиця", – пише синоптик.

Чекайте заморозків: прогноз погоди в Україні на 29 грудня

У понеділок, 30 грудня, в Україні буде сухо. 31 грудня вдень потеплішає, на півночі, заході та в центрі ймовірний сніг, іноді з переходом у дощ.

Новорічна ніч може бути з невеликим мокрим снігом, температура буде близько нуля градусів.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: