Вхiд на сайт
Авторизацiя

Футбольна проблема у Коритнянах: чи знайдеться вихід?

Футбольна проблема у Коритнянах: чи знайдеться вихід?


Село Коритняни розляглося на Ужгородщині, неподалік обласного центру. Про футбол тут знають не з чуток – цей вид спорту тут люблять, ним займаються і дорослі і діти, а місцева футбольна команда «Олімпік», що виступає у районному чемпіонаті і у цьому сезоні показала фантастичні результати – стала володарем Кубку Ужгородщини 2019, зайняла 4 місце у Чемпіонаті (при цьому юнаки стали срібними призерами), взяла участь у Лізі чемпіонів Закарпаття 2019, дійшовши до 1/4 фіналу. Та вражає не сам результат, а за яких умов він досягнутий. На сьогодні сільське футбольне поле має вкрай незадовільний стан, більше того є травматичним для проведення тренувань та ігор, особливо для дітей.

Футбольна проблема у Коритнянах: чи знайдеться вихід?


Як розповідає сільський депутат Костянтин Калабіга, питання покращення матеріальної бази цього виду спорту у селі (облаштування стадіону, будівництво футбольного майданчика зі штучним покриттям тощо) неодноразово порушувалося громадою села протягом багатьох років на різних рівнях. Втім досі вирішити проблему так і не вдалося.

Наразі як найбільш перспективний варіант розглядають саме будівництво футбольного майданчика зі штучним покриттям. Його можна використовувати комплексно і у будь-яку пору року: для проведення уроків фізкультури у школі, тренувань місцевої команди, товариських зустрічей, змагань та інших спортивних заходів.

Футбольна проблема у Коритнянах: чи знайдеться вихід?


Цього тижня до керівництва Закарпатської області та Ужгородського району направлено чергове звернення щодо будівництва такого майданчика та підтримки футболу у селі. Тут переконують – це пріоритетне питання і громада готова до співфінансування проєкту.

Сподіваємося шлях вирішення цього питання буде знайдено і село отримає таку необхідну підтримку у популяризації спорту та здорового способу життя.

Футбольна проблема у Коритнянах: чи знайдеться вихід?

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: