Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рада продовжила закон про особливий статус Донбасу

Рада продовжила закон про особливий статус Донбасу
Питання з особливим статусом довго не могли вирішити - одні вимагали нового закону, інші закликали продовжити чинний

Верховна Рада ухвалила законопроект №2569 про продовження дії закону про особливий статус Донбасуще на рік. Відповідне рішення підтримали 320 народних депутатів.

Відзначимо, що напередодні комітет ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендували Раді розглянути даний законопроект.

Автор документа заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко зазначав: "Це створить додаткові можливості для реалізації відповідних законодавчих умов, спрямованих на мирне врегулювання ситуації в окремих районах Донецької і Луганської областей на засадах принципів і норм міжнародного права і Статуту ООН".

Внаслідок парламент погодився внести зміни до статті 1 закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей", замінивши в ній дату терміну дії закону з "2019 рік" на "2020".

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: