Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгород увійшов до десятки міст України у рейтингу рівня можливостей та свобод

Ужгород увійшов до десятки міст України у рейтингу рівня можливостей та свобод

Про це йдеться у дослідженні Соціологічної групи "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту, інформує Mukachevo. net.

Загалом, у першій трійці знаходяться Житомир, Івано-Франківськ та Вінниця, Ужгород у свою чергу зайняв 7 сходинку, одразу після Хмельницького.

Після Ужгорода опинились інші міста України: Херсон, Київ, Чернігів та інші.

Як зазначається у дослідженні Усі міста оцінювали за 9 параметрами: можливість вільно висловлювати свої думки, вільно пересуватися усім частинами міста, можливість включатися у процес формування рішень у місті, різноманітно проводити дозвілля, отримувати якісну освіту, самореалізовуватися і займатися підприємницькою діяльністю, отримувати достатньо грошей за свою роботу, вільно реалізувати свої духовні потреби.

Отже погляньте на результат опитування:

Ужгород увійшов до десятки міст України у рейтингу рівня можливостей та свобод

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: