Вхiд на сайт
Авторизацiя

Міносвіти буде адаптовувати підручники для шкіл нацменшин до навчання українською - Ганна Новосад (ВІДЕО)

Міносвіти буде адаптовувати підручники для шкіл нацменшин до навчання українською - Ганна Новосад (ВІДЕО)
Міністр освіти і науки України Ганна Новосад під час прес-конференції в Ужгороді говорила про мову навчання, проблемні вбиральні та забезпечення необхідним школи Закарпаття.

Створення опорних шкіл, ліквідація вуличних вбиралень та покращення харчування. Сьогодні в Ужгороді міністр освіти Ганна Новосад анонсувала найближчі зміни в освітній галузі. Ганна Новосад зазначила з 2023 року школи для національних меншин повинні перейти на навчання українською мовою. Йдеться про те, що угорські на словацькі шоли на Закарпатті будуть вивчати більшість предметів українською мовою. До цього періоду міністерство буде адаптовувати усі підручники під нацменшини аби навчання ставало доступнішим.

Більше у сюжеті від Телеканал Sirius:



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: