Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатців запрошують на «Бізнес прорив»: дізнайтесь усе про управління та підбір персоналу

Закарпатців запрошують на «Бізнес прорив»: дізнайтесь усе про управління та підбір персоналу
Європейська консалтингова група «Бізнес партнер» анонсувала проведення чергової конференції серії «Бізнес прорив»: HR-ПРОРИВ «Recruitment & Management». Захід відбудеться 7 грудня на базі готелю «Resort&Spa Kamelot» у селі Кам’яниця поблизу Ужгорода.

Цього разу темою бізнес-івенту обрано управління та підбір персоналу. Своїм практичним досвідом та інструментами вирішення актуальних бізнесових проблем поділяться 8 експертів зі всієї України та СНД (програма додається).

Як розповідає керівник ЄКГ «Бізнес партнер» Ірина Риляк на заході звучатимуть тільки практичні кейси, буде організовано дискусійні панелі за участі експертів та зареєстрованих учасників, нетворкінг до 150 представників малого та середнього бізнесу туристичної та автомобільної галузі, медицини та б’юті-індустрії, HoReCa та виробництва, тощо.


«Цей бізнес-івент буде корисним як для власників та керівників бізнесу, так і для тих, хто тільки починає, або планує формувати команду. Тенденції на ринку праці постійно змінюються, а на прикордонному Закарпатті ця тема набуває особливої актуальності. Як знайти, навчити і утримати персонал? Відповіді на це питання шукатимемо разом 7 грудня», - розповідає пані Ірина.

Відтак усіх хто бажає вчитися та розвиватися, бути у тренді та вміти ефективно керувати персоналом запрошують 7 грудня у готель «Resort&Spa Kamelot» на масштабну бізнес-конференцію HR-ПРОРИВ «Recruitment & Management».

Усі подробиці за посиланням: https://www.biznesproruv.com

Закарпатців запрошують на «Бізнес прорив»: дізнайтесь усе про управління та підбір персоналу

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: