Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сильний вітер та дощі зі снігом: українців чекає дуже погана погода на вихідних

Сильний вітер та дощі зі снігом: українців чекає дуже погана погода на вихідних

В Україні буде пронизливо холодно.

Погода на 30 листопада, у перший вихідний день, розчарує українців – прийде похолодання, яке буде супроводжувати сильний вітер та дощ з мокрим снігом.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

За словами синоптика, листопад в Україні завершується дощем, у східних областях, мокрим снігом і ожеледицею на заході. Крім того, на всій території країни тумани і вітер посилиться (сильні пориви).

“Зниження температури повітря торкнеться 30 листопада західних областей, де сьогодні ще – порівняно тепло, а в суботу максимальна температура повітря не перевищить 1-4 градусів. На півночі та в більшості центральних областей очікується пронизливий холод: 2-5 градусів і сильний вітер. На сході і в Дніпропетровській очікується 3-8 градусів, у південній частині 5-10, в Криму до 12 градусів”, – додала Наталка Діденко.

У Києві 30 листопада очікується поривчастий північно-західний вітер, температура повітря у Києві вночі і вдень буде приблизно однаковою 1-4 градуси. У суботу ввечері вона знизиться до 0-1 морозу. Істотних опадів не очікується.

Грудень у столиці розпочнеться холодною погодою, в неділю похолодає на 2-4 градуси, проте опадів не передбачається.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: