Вхiд на сайт
Авторизацiя

Правоохоронці Мукачева отримали повідомлення про замінування міськрайонного суду

Інформацію підтвердили у правоохоронних органах.

Правоохоронці Мукачева отримали повідомлення про замінування міськрайонного суду

Поліція перевіряє факт неправдивого повідомлення про замінування будівлі суду у Мукачеві

Поліція Мукачева обстежила будівлю Мукачівського міськрайонного суду через повідомлення про замінування. Інформація озвучена анонімом не підтвердилася

Сьогодні, 28 листопада, о 15:15 до поліції надійшло повідомлення про замінування будівлі Мукачівського міськрайонного суду. За викликом у терміновому порядку виїхали слідчі, експерти, вибухотехніки, кінологи та фахівці інших екстренних служб.

З будівлі та прилеглої території евакуювали людей. Саме ж приміщення детально обстежили. За результатами перевірки, жодних небезпечних предметів на території виявлено не було.

Попередня правова кваліфікація події - стаття 259 Кримінального кодексу України, тобто завідомо неправдиве повідомлення про загрозу життю громадян чи руйнування об'єктів.

Поліція встановлює особу, яка причетна до даного правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: