Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як знайти дешеві авіабілети?

Як знайти дешеві авіабілети?
Мандрівники, котрі мають досвід, знають, що є деякі хитрощі з допомогою яких, можливо економити на перельотах. Тому, якщо ви вирішили відвідати інші країни, тоді вам також варто дізнатися, як все організувати, щоб не переплачували за переліт. Пошук дешевих авіабілетів від crazy llama допоможе заощадити ваші кошти.

Корисні поради, щоб зекономити на авіаперельотах:

• Потрібно бронювати завчасно
Якщо забронювати квитки, тобі їх вартість буде нижче. Якщо ви плануєте переліт всередині країни, то варто купувати авіабілет за два місяці до польоту. На міжнародні перельоти забронювати квиток потрібно за шість місяців до польоту. Звісно, в сучасному світі досить важко планувати свій час на півроку вперед, але це того варте. Наприклад, авіаквитки лісабон київ від crazy llama заброньовані завчасно, мають приємну ціну.

Якщо, цей варіант вам не підходить, тоді варто купляти квиток на передодні вильоту. Деякі перевізники знижують ціни по максимуму, щоб розпродати білети, що залишилися. Також варто знати, що на популярні рейси, в останній день білетів може не бути, тому це ризик.

• Літайте з понеділка по четвер

Якщо знати один маленький секрет, то можливо заощадити. Сплануйте свою подорож так, щоб вихідні дні проводити за кордоном, а в будні дні відбувався ваш переліт. Вважається, що з вівторка по четвер найвигідніше купувати квитки. Бронювати квитки можливо в будь-який день, але не в п'ятницю. Тому що в кінці тижня закінчуються дешеві пропозиції. Також прослідковується тенденція, що багато людей планують свій відпочинок перед вихідними днями.

• Літайте вночі

Ще один туристичний секрет - мандрувати в нічний час доби. Як правило, нічні перельоти дешевше ніж денні. Але при цьому варто враховувати, що громадський транспорт вночі не працює і у вас будуть додаткові витрати на таксі.

• Продовжуйте сезон

Це відноситься не тільки до придбання авіаквитків, а й до планування мандрівки. Не варто прив'язуватися до сезону, тому що в цей час авіаперевізники максимально піднімають ціни. Гарним прикладом є Кіпр, вважається, що сезон там триває з кінця травня до вересня місяця. Але ви здивуєтесь, коли дізнаєтесь, що з початку травня і до кінця жовтня, там чудові погодні умови, ціни в цей "нетуристичний" період значно менші.

• Слідкуйте за акціями

Знайти дешеві авіабілеті це справжнє чудо, тому що ціни постійно змінюються. Кожен день, якийсь авіаперевізник запускає розпродаж білетів зі знижкою. Тому, якщо ви хочете знайти дійсно дешеві авіабілети, вам потрібно знайти вільний час, щоб слідкувати за появою акцій. Також слід зазначити, що не варто привязуватись до конкретних чисел і напрямків. Якщо ви будете дотримуватись цих порад, тоді ви зможете здійснювати авіаперельоти за невисоку ціну.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: