Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, коли в Україні з'являться електронні водійські права

Стало відомо, коли в Україні з'являться електронні водійські права

На сьогоднішній день нормативно вже все готово для впровадження змін. Електронними водійськими правами можна буде користуватися вже в грудні.

Про це заявив міністр цифрових трансформацій Михайло Федоров. "За два-три тижні до нового року вже можна буде насолоджуватися цифровими правами", - сказав Федоров.

За його словами, на сьогоднішній день нормативно вже все готово для впровадження змін. "Додаток вже тестується. Тобто, я його вже бачив. Кожен день у нас зустрічі регулярні з нашими розробниками, з нашою командою. Тобто все на виході. Мені здається, що в перших числах грудня у нас буде вже все готово до релізу . Ми будемо чекати гарної можливості для того, щоб провести таку велику презентацію, щоб багато людей про це дізналися. Я думаю, що це, можливо, буде на презентації "100 днів роботи уряду". Тобто, це середина грудня. Але на початку грудня вже все буде готово ", - розповів Федоров.

За даними Міністерства внутрішніх справ, за дев'ять місяців 2019 року до адміністративної відповідальності за відсутність при собі водійських прав або техпаспорта наклали штраф близько 160 тисячам осіб.

Нагадаємо, в кінці жовтня Кабінет Міністрів України схвалив запуск експериментального проекту щодо застосування електронного посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, які можуть пред'являтися поліцейським замість документів, виданих на бланках.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: