Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чверть століття відзначила Хустська єпархія УПЦ

Чверть століття відзначила Хустська єпархія УПЦ
Про це повідомляють в Закарпатській обласній раді.

Сьогодні, 26 листопада, у Кирило-Мефодіївському кафедральному соборі м. Хуст відбулися урочистості з нагоди 25-річчя створення Хустської єпархії УПЦ.

На святкування прийшли представники влади області та району, депутати різних рівнів, митці, священство та ін.

Серед них – голова облради Михайло Рівіс, Хустський міський голова Володимир Кащук, депутат облради Мирослав Білецький та ін.

Михайло Рівіс після урочистого Богослужіння привітав Митрополита Хустського і Виноградівського Марка, вручив Грамоту обласної ради, цінний подарунок і вітальну адресу, в якій зазначається, що українська православна церква упродовж багатьох років є острівцем високої духовності та морального зростання молоді.

Сьогодні для нашого народу необхідною є щира молитва за єдність Церкви Христової та настанови про Божу любов до кожного з нас.

«Бажаю, щоб Всемилостивий Господь щедро винагородив всіх служителів єпархії, зміцнив мудрістю та натхненням для подальшої праці на духовній ниві, сповнював серця миром і радістю!», ‒ наголосив М. Рівіс.

Молитви та благословення додали дійству надзвичайної піднесеності і краси.

Очолив Святкову Божественну літургію Блаженніший Онуфрій, Митрополит Київський і всієї України.

Виконавчий апарат облради
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: