Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні почали штрафувати євробляхерів по максимуму

В Україні почали штрафувати євробляхерів по максимуму
В Україні митниця почала виписувати власникам євроблях максимальні штрафи.

Зокрема, власника Jeep Grand Cherokee оштрафували відразу на 170 тисяч гривень.

"Порушник ввіз у 2016 році до України автомобіль, і з того часу жодного разу не виїжджав на ньому за межі країни, чим порушив митні правила щодо термінів ввезення/вивезення нерозмитнених авто", – йдеться у судовому рішенні.

У підсумку євробляхера спіймали, коли той хотів виїхати до Польщі. Під час перетину кордону йому вручили відповідний протокол.

Юристи зазначають, що цього місяця подібних рішень винесено судами багато. Заразом отримання штрафу не звільняє володаря транспортного засобу від обов'язку вивезти його за межі України.

"Якщо авто не покине межі митної території України або не буде розмитнене, то до власника євробляхи можуть бути застосовані нові штрафи", – зазначили адвокати.

Як повідомлялося:

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков у четвер, 19 вересня, підписав законопроєкт президента Володимира Зеленського про відтермінування введення штрафів для водіїв авто на єврономерах.

У Кабміні до кінця 2019 року мають намір спростити порядок розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією з урахуванням пропозицій "євробляхерів".

В Україні з початку дії штрафів для автомобілів на європейській реєстрації ("євробляхерів") складено понад 200 протоколів.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: