Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліціянти знайшли вдома у закарпатця зброю під час обшуків

Поліціянти знайшли вдома у закарпатця зброю під час обшуків

Предмет, схожий на стартовий пістолет, під час санкціонованого обшуку виявили працівники Мукачівського районного відділення поліції. Зброю скеровано на експертизу. За фактом розпочато слідство. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сьогодні, 25 листопада, у селі Нове Давидково Мукачівського району працівники відділення поліції на підставі ухвали суду провели обшук за місцем проживання 32-річного чоловіка.

У помешканні мукачівця поліція виявила предмет, схожий на стартовий пістолет з маркуванням. Також зафіксовано, що зброя містить явні ознаки переробки.

Пістолет правоохоронці вилучили та скерували на експертизу.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю). У справі триває слідство.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: