Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хто став найвродливішою студенткою Закарпаття?

Днями в області проходив конкурс краси «Міс Студентство Закарпаття» - 2019.

Хто став найвродливішою студенткою Закарпаття?

Титул найвродливішої студентки області виборола Дарія Богдан. Народилася дівчина 7 вересня 2001 року у селі Буштино. ЇЇ організатори конкурсу і назвали найкрасивішою студенткою області. Також обирали найкращих дівчат у номінаціях: Міс Талант, Міс Стиль, Міс Чарівність, Міс Артистизм, Міс Грація, Міс Елегантність, Міс Фітнес, Міс Глядацьких симпатій, Міс Енергійність. Про переможниць в усіх номінаціях організатори повідомлять пізніше.

«Ідея конкурсу полягає в поданні краси, як сукупності духовних та інтелектуальних якостей, творчих здібностей і зовнішніх даних учасниць. Конкурс проводиться з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, пропаганди студентської творчості і популяризації його через ЗМІ», - розповіла організорка конкурсу Марина Лунченко.

Хто став найвродливішою студенткою Закарпаття?
Хто став найвродливішою студенткою Закарпаття?

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: