Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скільки мандаринів можна з'їдати за день без шкоди для здоров'я

Скільки мандаринів можна з'їдати за день без шкоди для здоров'я

Конкретної норми немає, але є здоровий глузд: у день можна з'їдати до чотирьох мандаринів, не побоюючись за здоров'я.

Про це повідомляє med2.

При вживанні мандаринів потрібно орієнтуватися на алергічні епізоди. Якщо в анамнезі є алергічні реакції на цитрусові, то мандарини з новорічного меню людини повинні бути повністю виключені.

Якщо алергічних реакцій в анамнезі не було, то в день можна з'їсти 2-4 мандарини, але не доходити до рівня одного кілограма.

Занадто активне вживання мандаринів може бути шкідливим для здоров'я людей, які страждають від хвороб шлунка і дванадцятипалої кишки. Також мандарини не слід вживати при гастритах, ентеритах, колітах.

Важливо: перед вживанням мандарини слід обов'язково мити. Для збереження продукції перевізники нерідко покривають фрукти хімікатами – про це може свідчити яскравий восковий блиск на фруктах і їх липкість. Ці хімічні розчини можуть завдати серйозної шкоди здоров'ю.

Джерело

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: